Hirdetés

A Google Pixel 2 is drága lesz



|

Ezt maga a Google árulta el, ahogyan azt is, hogy ne számítsunk olcsó Pixel okostelefonra.

Hirdetés

Elég messze vagyunk még a Google következő okostelefonjainak a bemutatójától, azonban ahogyan az lenni szokott, már rivaldafényben vannak azok a zászlóshajók, amelyek csak tavasszal vagy ősszel érkeznek. 

Hirdetés

A pletykák alapján a következő Pixel számos fejlesztésen esik át, többek között erősebb SoC-t kap és jobb lesz az egyébként is piacvezető kamerája. 

Azonban a Pixel készülékek egyik negatívuma, hogy árazásban az Apple-t követi a Google, a Nexusok után ez mindenképp csalódás. Persze egyből jöttek a szó-beszédek, amelyek alapján idén már olcsó Pixel is lesz. 

A Google most megerősítette, hogy tévedtek a megbízható források, nem lesz olcsó Pixel okostelefon. A széria marad prémium. 

Rick Osterloh, a Google hardverekért felelős embere ezt az AndroidPitnek adott interjújában mondta el, ahogyan azt is, hogy a pénztárcabarát Pixelt el lehet felejteni. Az alacsonyabb árazású eszközöket más gyártókra hagyja a jövőben a Google. 

A Pixel 2 pontos érkezéséről persze még nincs konkrétum, de annyi biztos, hogy valamikor ősszel jön. Mivel a legtöbben éves frissítésekkel dolgoznak, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a Google is így folytatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.