Hirdetés

A Google szerint funkció az, amit mások a Pixel 6 hibájának gondolhatnak



|

Vajon mennyire győzi meg a felhasználókat a vállalat válasza?

Hirdetés

Egy ideje már elérhetőek a Google új okostelefonjai, a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro, szóval a felhasználóknak bőven volt idejük kitapasztalni az erősségeiket, és persze a gyengeségeiket is.

Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy kiderüljön, a két mobil ujjlenyomat-olvasója nem a legmegbízhatóbb, és nem mindig egyszerű a használatuk. Azt hihetnénk, hogy ez gyári hiba, de a hivatalos kommunikáció szerint nem az.

Hirdetés

A Google ugyanis válaszolt a felhasználói panaszokra, amiből kiderült, hogy elvileg biztonsági okok miatt lassabb a leolvasó. Egészen pontosan arról van szó a vállalat szerint, hogy a hatékony biztonsági algoritmusoknak bizonyos helyzetekben tovább tarthat a megerősítés, vagy direktebb kontaktusra lehet szükség.

Az egyelőre nem tiszta, hogy tényleg biztonságosabb-e a Google megoldása, mint a riválisok által használt leolvasók, de lehet, hogy sok felhasználók inkább az számít, mennyire gyors és megbízható a folyamat. Ez utóbbiak kapcsán pedig az új Pixelek bizony elég gyatrán teljesítenek olykor.

Ti elhiszitek a Google magyarázatát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.