Hirdetés

A Hangouts-ba költöznek az SMS-ek



|

Ezen felül a fotózók és videokészítők is kapnak pár újdonságot a Google-től.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Google meghívót küldött szét egy magyar idő szerint tegnap este megtartott sajtóeseményére, azonban a renitens spekulálókat lelombozva jó előre kifejtették, hogy Nexusok és új Android helyett Google+-szal kapcsolatos információkra kell számítani.

Hirdetés


A legfontosabb újítás, hogy a Hangouts alkalmazás következő androidos verziójába bekerült az SMS-ek kezelése, a változtatásról korábban már pletykáltak. Nem tudni, hogy a KitKat esetében a már animált GIF-eket is támogató, továbbá videocsevegés esetén jobb képminőséget biztosító friss Hangouts leváltja-e a meglévő üzenetkezelő programot.



A Google+ alkalmazást használók sem maradnak ki a jóból: az Auto Awesome már videók esetében is működik, jobb lett a képek objektumfelismerője, tweakeltek az Auto Enhance funkcionalitáson, továbbá egyes fotókból már stop motion jellegű képeket is képes készíteni a szolgáltatás. A frissítések és újdonságok elméletileg a jövő héttől kezdve válnak elérhetővé.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.