Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Rágóként nyúló kutya, cikázó pöttyök és Final Fantasy a heti merítésünkben.

Hirdetés

Csütörtök van, azaz Olvasóink többségének valószínűleg már csak egy napot kell kibírniuk a megérdemelt hétvégi pihenésig. Feltehetően ennyire azért nem rózsás a helyzet a kötelező házimunka, bevásárlás és egyebek miatt, de fő a pozitív hozzáállás. Addig is nézzünk néhány újabb androidos játékot, amelyekkel rövid intervallumokra elterelhetjük a gondolatainkat arról, hogy miért nem tudjuk majd kihasználni a hétvége által elméletileg nyújtott kikapcsolódási lehetőségeket. Egyébként a héten már összeszedtünk 8 retró hangulatú androidos játékot, érdemes ezeket is megvizsgálni.


Hirdetés


Silly Sausage in Meat Land

Az egyik legfurcsább játék, amivel találkoztunk, ez jelen esetben elismerés kíván lenni. A hősünk egy rágógumiként nyúló kuvasz, amellyel a játéktér megfelelő téglalapjaira „felragadva” kell előrébb küzdenünk magunkat a pályán. A helyünkről való elrugaszkodáskor a kuvasz teste végtelen hosszúra nyúlik, a menetirányt bármikor szabadon változtathatjuk. A játéktér egy megfelelő eleméhez érve a kutya megkapaszkodik benne, majd visszahúzódik a kinyújtott teste.


Természetesen a pályán különféle akadályok – mint például izgő-mozgó fűrészek – találhatóak, így meg kell tervezni a lépéseinket, hogy kiindulási pontunkból sikeresen megérkezzünk a célunkhoz. Az előre menetelés közben gyémántokat gyűjtögetünk, amelyeket arra használhatunk, hogy egy kutyaólhoz érve elmentsük az előrehaladásunkat. Ha meghalnánk, akkor a legutolsó mentett kutyaóltól kezdjük újra a játékot, nem a pálya legelejétől.
 


A játék alapvetően ingyenesen játszható, valódi pénzért (814 forintért) reklámmentességet vásárolhatunk. A jó hír az, hogy gyémántokat nem lehet venni: vagy összegyűjtöttünk eleget a játékállás mentéshez, vagy egy rövid reklám megtekintésével fizetünk a mentési lehetőségért. Gyermek kezébe is nyugodtan odaadható, a grafika és zene egyaránt megkapó.


Boom Dots

A Boom Dots amilyen egyszerű, annyira irritáló és addiktív tud lenni. A játékmenet rendkívül egyszerű: az előttünk lévő játéktéren különböző méretű és sebességű körök lengedeznek részegen a kijelző bal és jobb széle közt, alul a saját „labdánk” található. A kijelzőt megérintve a labdánk kilő, a cél az előttünk lévő kör eltalálása. Mindez időre megy, azaz nincs túlságosan sok időnk gondolkozni a lövéseink időzítésén. A játék free-to-play, az egyetlen lehetséges in-app vásárlást a 343 forintos reklámmentesítés jelenti.


Final Fantasy Record Keeper

A körökre osztott stratégiák kedvelőinek is tudunk talán újdonságot mutatni. A Final Fantasy univerzumban játszódó free-to-play Record Keeper kerettörténete szerint gonosz befolyás következtében a birodalom békességét garantáló korábbi emlékek (festmények) elkezdtek eltünedezni a tárolásukra kitalált múzeumból, amelynek következtében sötétség borult a világra. Hősünknek és csapatának vissza kell szereznie az emlékeket, hogy újból helyreállhasson a béke.
 


Minden részletében felettébb igényesen kidolgozott címről van szó, cserébe sajnos bőven akad benne in-app vásárlási lehetőség. Némi angoltudás feltétlenül szükséges a Final Fantasy Record Keeper megértéséhez.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.