Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Marvel hősök és beteges csillámpóni a heti ajánlónkban.

Hirdetés

Újból jelentkezik a heti androidos játékajánló rovatunk, ezúttal négy ingyenesen játszható címmel készültünk. Válogatásunk szereplői rövidebb és hosszabb távon egyaránt kiváló szórakozást nyújthatnak, a free-to-play üzleti modelljük ellenére nem muszáj kinyitnunk a pénztárcánkat a fair játékélmény érdekében.
 

Hirdetés


Helmets on Fire

Építkezésen dolgozni veszélyes és frusztráló. Főleg ha a nagy kalapálás közben felébresztünk valamiféle egyiptomi istent a város közepén, aki bosszúból megpróbálja elvenni a főhősünk és kollégái életét. Az ingyenes Helmets on Fire egy oldalnézetes endless runner, a célunk az akadályokat kerülgetve minél tovább futni a pályán, minél több kollégát megmenteni. Ez mondjuk rajtuk való átgázolással történik, bár ez sem sokkal furcsább az alap sztorinál. Pénzért vagy megmentett kollégákért új karaktereket vehetünk.
 


Marvel Puzzle Quest

A Marvel szuperhőseit felvonultató Puzzle Quest alapvetően körökre osztott stratégia, azonban hőseinket rendhagyó módon a Bejeweled és hasonló játékokból ismert ékkőpárosítással tudjuk támadásra bírni. Az ellenfelek speciális támadásokat is képesek végrehajtani, amelyeket a különleges ékköveik eltüntetésével tudjuk hárítani, erre néhány környi idő áll a rendelkezésünkre. A harc közben a hőseink is képesek különleges támadásokra, azonban ehhez először fel kell töltenünk a manájukat. Váltogathatunk az éppen támadni kívánt ellenfelek közt.
 


Sejthetően ebben a játékban már bőven akadnak drága in-app vásárlások is, így ha gyermek kezébe adnánk, akkor előtte győződjünk meg a Play Store vásárlási hitelesítésének bekapcsolt állapotáról (ezt az opciót a Beállítások menübe tette a Google).


Jetpack Joyride

A Fruit Ninja készítőinek játékában Barry Steakfries bőrébe bújva törünk be egy laboratóriumba, hogy aztán jetpackkel és egyéb járművekkel röpködjünk, kerülgessük az akadályokat. Ehhez képest még a Helmets on Fire is sztoriközpontú játéknak tűnik, felesleges bármiféle racionalitást keresni benne. Szerencsére erős oldalai is vannak a Jetpack Joyride-nak: a grafika hangulatos, a zene pedig remekül kiegészíti az összes őrültséget. Az első jetpackünk aljába valamiféle hajtómű helyett például rögtön golyószóró van építve, a röpködő golyók adják a felhajtóerőt. A játékban különféle összegekért felszereléseket vásárolhatunk, de nem muszáj pénzt költenünk a szórakozáshoz.
 


Super Monsters Ate My Condo!

Ilyen beteges dolgot is ritkán látni. A kijelentés megértéséhez muszáj személyesen kipróbálni a már elsőre is gyanús című játékot. A grafikáját és hangeffektjeit egységes egésszé összegyúrt designer valószínűleg kemény drogokat használt munka közben. A tálalás feldolgozása után a játékmenet már nem is annyira szokatlan: különféle színű házak potyognak az égből, ezekből három vagy több azonos színűt kell összepárosítanunk, hogy minél több pontot szerezhessünk. A Super Monsters Ate My Condo! rendelkezik in-app vásárlásokkal, de a Jetpack Joyride-hoz hasonlóan nem kötelező költekezni benne.
 


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.