Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Többek közt pixeles vérzuhatag és béka Indiana Jones a heti merítésben.

Hirdetés

A hét közepéhez érve szokás szerint összeszedtünk néhány kevésbé jól reklámozott, ám potenciális remek szórakozást nyújtani képes androidos játékot. A múlt heti összefoglalónk itt olvasható, nézzük az eheti felhozatalt!

Hirdetés


Temple Toad

A jelek szerint a fejlesztők nem unják a valamilyen módon fizikára épülő játékok írását, bár ez érthető annak fényében, hogy ezeket egyetlen nyomással lehet kezelni, azaz érintőkijelzős eszközökre tökéletesek. A lényegre rátérve a Temple Toad főhőse egy Indiana Jones-os kalapot viselő varangyos béka, akinek nem részletezett okból ki kell jutnia valamiféle nyolcbites templomból. Ehhez tempósan egyik platfomról a következő platformra kell ugrania, elkerülve a platformok alatt lomhán sercegő lávába való bezúgást. Szerencsétlenségére az ugrásainak röppályáját a játékosnak kell megterveznie…


A játék egyetlen végtelen pályából áll, a cél minden sikeres ugrással begyűjtenie egy pontot. Reklámok vannak benne, in-app vásárlással gyémántok vásárolhatóak. Ezekkel az elhalálozás helyétől folytatható a pálya, továbbá az Indie-békát nem kedvelők más karakterre válthatnak.


Dungeon Highway Adventures

Újabb magát nem túlságosan komolyan vevő címmel bővült az endless runnerek felhozatala. A 3D-s grafikájú Dungeon Highway Adventures szerencsére nem túlságosan hardverigényes, amely részben a minecraftos vizuális stílusának köszönhető. A harcosunkkal végig kell futnunk a pályákon, ki kell kerülnünk az akadályokat és ellenfeleket, továbbá minél több pénzérmét kell összeszednünk. Az ellenfeleinket fegyverekkel is eltüntethetjük az útból; a fejlesztőkből kijött a kamasz, egészen abszurd mennyiségű (de stílusosan négyszögekből álló) pixelvér fröcsög ki belőlük.


A pénzérmékkel különféle felszereléseket vehetünk, javíthatjuk azok tulajdonságait. Sejthetően itt jönnek a képbe az in-app vásárlások: még szép, hogy vehetünk valódi pénzért játékbeli fizetőeszközt. A hirdetések is eltávolíthatóak, szigorúan üzleti alapon 477 forintért.


Cooped Up

Nagyon hasonló a Temple Toadhoz, azonban a madarunkkal szintről szinte kell feljebb küzdenünk magunkat, ügyesen kikerülve az ellenfeleket. Viszont a Cooped Up tempója talán egy kicsit kevésbé stresszes. Az ingyenes játék reklámokkal van megtuningolva, az egyetlen bő 1000 forintos in-app vásárlást a reklámmentesítés jelenti. A kettő közül inkább ezt ajánljuk azoknak, akik szeretnének egy szimpla játékot a gyermekük kezébe adni.


SwapQuest (demó)

Ne tévesszen meg senkit a játék ikonja, nem valamiféle manga stílusú címről van szó (legyen ez pozitívum vagy negatívum). A SwapQuestben a hősünkkel vagy hősnőnkkel a pályát alkotó út felépítésével kell előrehaladnunk: a pálya kijelzőn látható mozaikjaiból szabadon kirakható az általunk járni kívánt út. Kalandunk során kincset kell gyűjtenünk és rosszfiúknak kell megadnunk a méltó büntetésüket. A változatosság kedvéért a játék nem ingyenes, hanem egy demó: az első bossfight után ki kell fizetnünk 1,99 dollárnak megfelelő forintot a további pályák feloldásáért. Ezen felül játékbeli fizetőeszközt is lehet külön vásárolni, de ez már opcionális.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.