Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Chiptune a köbön, gyilkos jetik és bonyolult szerkezetek a heti ajánlóban.

Hirdetés

Remélhetően Olvasóink örömére ezen a héten sem maradt el az androidos játékajánlónk, a múlt heti felhozatalunkat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők. Ezen a héten sem volt könnyű feladat összeszedni a legérdekesebb ingyenes és freemium címeket, nézzük mivel érdemes elmobiloznunk az időnket!

Hirdetés


Interlocked

Nem hallatlan koncepciójú, de aránylag szokatlan logikai játék. Az Interlockedban térbeli objektumokat kell szétszednie a játékosnak, darabról darabra. Elsőre nagyon kellemes és nyugtató játéknak tűnik, igazából nem feltétlenül az. A kis kijelzőjű eszközökön kicsit macerás lehet a térben forgatni a szétszedendő tárgyakat. Gyerek kezébe is nyugodtan adható, csak reklámok vannak benne. A fejlesztők éppenséggel betehettek volna egy opcionális, reklámmentesítő in-app vásárlást. Ennél a játéknál kissé fájó, hogy elviszi a kijelző egy részét a hirdetés.


Rush Star - Bike Adventure

Endless runner, a változatosság kedvéért ezúttal motorral, női főszereplővel és zombik nélkül. A Rush Star egészen látványos 3D-s grafikával rendelkezik, bár a technikai fejlettség helyett inkább a pályák és pályaelemek változatossága, színessége és ötletessége miatt érdemelnek dicséretet a fejlesztők. Többek közt farmok melletti úton, dzsungelben, hóviharban kell viharzanunk a hősnőnkkel, minél több pénzérmét és powerupot begyűjtve.


A játék tipikus freemium, azaz in-app vásárlásokkal jelentős mennyiségű időt és fáradságot spórolhatnak meg maguknak a gamerek. Érdemes adni neki egy esélyt.


Skiing Yeti Mountain

Egy újabb egyszerű játék, amellyel kiválóan el lehet lenni a buszmegállóban. A pixelartos jellegű grafikával megáldott Skiing Yeti Mountainben a címből sejthetően tempósan síelni kell. A hegyen lefelé menet a játékosnak a szlalompályán belül kell maradnia, plusz ki kell kerülnie a különféle akadályokat. Mint például a gyilkos jetiket. A játék ingyenes és reklámokkal támogatott, a reklámmentesítő in-app vásárlás 1077 forintba kerül. A fejlesztő felajánlotta a bevételének felét a nepáli földrengés áldozatainak megsegítésére.


Tiny Dangerous Dungeons

A heti felhozatalunk leghangulatosabb darabja, amolyan Castlevania-szerű oldalnézetes akció-platformer, érzésünk szerint sokan jól elszórakoznak majd vele. A „retró” életérzés nem csak a pixeles grafikában nyilvánul meg, hanem a Game Boy által inspirált zöldes színpalettában és kiváló chiptune zenében is.


A játék világa nyitott és szabadon felfedezhető, bár egyes ajtók csak kulccsal nyílnak. Powerupok és fejleszthető fegyverek is találhatóak a checkpointos mentési rendszert használó játékban. Sokak számára kellemes hír lehet, hogy a Tiny Dangerous Dungeons csak reklámokat jelenít meg néha, in-app vásárlások nincsenek benne.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.