Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Férfiasan tökéletes labdahajítás, egyszerű és nehéz logikai játék.

Hirdetés

Úgy tűnik most már hivatalosan is megjött a nyár, jobb híján akár androidos játékokkal is megpróbálhatjuk kizárni a tudatunkból magas hőmérsékletet. Ezúttal is igyekeztünk mindenkinek keríteni egy érdekes játékot, ám akinek semelyik sem keltené fel az érdeklődését, az akár a múlt heti cikkünkben is megpróbálhat találni magának egy érdekfeszítő címet.

Hirdetés


Dude Perfect 2

A játék címe érdekesen semmitmondó, de ez ne vegye el senki kedvét a kipróbálásától: nem egy annyira alacsony produkciós értékű free-to-play címről van szó, amelynek még a nevére sem tellett pénz. A Dude Perfect 2 valójában egy egészen szórakoztató, igényes, részben Angry Birds által inspirált, kosárlabdás témájú alkotás. A játékos célja a kosárlabdájának gyűrűbe való bedobása, a feladatot a karakter és kosárpalánk közé beékelődött limlomok nehezítik. A dobás szögét és erősségét variálva kell behajítanunk a labdát. In-app vásárlások akadnak benne, de nem zavaróak.


One More Dash

A heti felhozatal legtöbb türelmet kívánó játéka a One More Dash. A minimalista, de igényes grafikája csak rövid ideig képes elfedni a benne megbújó szadizmust: a kijelzőn körök jelennek meg, a célunk egyetlen koppintással az egyik körből a következőbe penderíteni a labdánkat. Két probléma van: egyrészt a következőként meghódítani kívánt kör körül halálos csapdák keringenek, másrészt néhány másodpercnél tovább nem maradhatunk az aktuális állomásunkon. Elsőre mindez talán nem hangzik túlságosan megerőltetőnek, de a One More Dash meglepően feszült atmoszférával rendelkezik. Egyetlen in-app vásárlás található benne, ezzel 546 forint ellenében megszabadulhatunk a reklámoktól.


Tactile

A minimálisan gondolkodósabb játékok szerelmeseire is gondoltunk. A Tactile inspirációját a Threes! (bár ezt sokan csak a 2048 nevű klónokról ismerik) és a Tetris jelentették. A játékterület egy állítható méretű rácsból áll. A játék megkezdése után a rács tetejéről „kártyalapok” kezdenek leszállingózni, ezeken számok láthatóak, a kettő és többszörösei. Ha két azonos számot viselő kártyát egymásra halmozunk, akkor azok eggyé válnak. A kettő lapból összeállt egyetlen lapon az összeolvadt lapok számjegyeinek összege fog megjelenni (azaz 2+2=4). Minden egyes sikeres összeolvasztáskor pontot kapunk, a játék célja a minél több pont összegyűjtése. A játék ingyenes, a reklámokat egy 449 forintos in-app vásárlással lehet eltüntetni.


Radical Rappelling

A sziklafalon kötéllel való leereszkedés nem tűnik túlságosan izgalmas játékkoncepciónak, ám a Radical Rappelling mégis bekerült az összeállításunkba, azaz annyira unalmas nem lehet. A játékban női és férfi karaktert is irányíthatunk, bár a játékmenet szempontjából ennek nincs jelentősége. A célunk elmenekülni az ég felől közelítő lávafelhő (?) elől, utunkat pedig a sziklafal mellett lebegő robbanó akadályok nehezítik. Ugyanitt játékbeli pénz is lebeg, amelyet felszedve felszereléseket vásárolhatunk a játék boltjában. In-app vásárolások akadnak bőven, de ezt a játékot alkalmanként körülbelül 10 percnyi szórakozásra találták ki, nem fontos pénzt költeni benne.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.