Hirdetés

A hónap közepén jöhetnek az új iPodok



|

Állítólag kamera is kerül a legújabb Touch-ba, továbbá a FaceTime-támogatás sem lenne meglepő.

Hirdetés

Augusztus elejét tapossuk, nagyjából három hét múlva elkezdődik az ősz - ez a tény az emberek többségét nem villanyozza fel, azonban az Apple termékeinek elkötelezett hívei tudják, hogy ilyenkor szoktak megérkezni az új iPodok.

 

 


Még az elvesztett iPhone 4 körüli botrány idején kaptunk egy rendkívül érdekes videót Vietnámból, amelyen egy kamerás iPod Touch szerepelt - a készítőjénél járt egy iPhone 4 prototípusnak látszó eszköz is, bár ettől még nem tekinthető hitelesnek semelyik videója sem. Viszont tény, hogy a kamera már meglehetősen régóta az előkelő helyen szerepel az iPod-tulajok kívánságlistáján, ráadásul az említett mozgókép durva hamisítványnak sem tűnt.

 

 


Visszatérve a jelenbe: a legfrissebb pletykák szerint az Apple augusztus 14-16. közt egy komolyabb eseményt fog tartani, amelynek csúcspontját az új iPodok bejelentése fogja jelenteni. Felbukkant egy komolyabb bizonyíték is a médialejátszók kameráját illetően: a legújabb iOS 4.1 bétába bekerült egy funkció, amely segítségével a FaceTime-hívások kezdeményezése esetén nem csak mobilszámot lehet megadni, hanem e-mail címet is.


Az Apple videócsevegési funkciója jailbreak nélkül kizárólag Wi-Fi hálózaton működik, így erős a gyanú, hogy az új iPod Touch képes lesz az iPhone 4-esekkel FaceTime-hívásokat bonyolítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.