Hirdetés

A hónap végétől lesz iPhone a Vodafone-nál



|

November 29-én hozza forgalomba a szolgáltató a legújabb almás mobilt.

Hirdetés

A Vodafone még október közepén jelentette be, hogy még idén elérhetővé fog válni náluk az Apple iPhone 4, azonban a konkrét dátummal idáig adósok maradtak. Mint a mai sajtóközleményből kiderült, november utolsó hétfőjén lesz a jeles nap, ezzel pedig megszűnik hazánkban a T-Mobile exkluzivitása.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


Az Apple sokáig erőltette, hogy bizonyos országokban csak egy szolgáltató árulhatja a készülékeiket, azonban ez a koncepció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, üzletileg jobban megéri több operátornál is forgalmazni a telefonokat. Sajnos árakról továbbra sem tudunk beszámolni, ráadásul a tájékoztatás szerint a mobilok egyedi díjcsomagokkal lesznek megvásárolhatóak, amelyeket még szintén nem részletezett a Vodafone.


Természetesen a szolgáltató létrehozott a webhelyén egy aloldalt, amelyen folyamatosan tájékozódni lehet a legfrissebb kapcsolódó hírekről. Érdekes, hogy nem csak a legújabb iPhone 4, hanem a korábbi 3GS iránt is lehet érdeklődni, bár a hivatalos közleményben nem említik a készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.