Hirdetés

A Honor következő mobiljára már visszatérhetnek a Google alkalmazásai



|

A vállalat már nem tartozik a Huawei-hez, ez pedig fontos változást hozhat.

Hirdetés

Még tavaly lépett életbe az a korlátozás, amelynek értelmében a Huawei mobiljaira nem lehet hivatalos úton feltelepíteni a Google különböző alkalmazásait, így például a Google Play Store-t, a Gmailt, de még a YouTube-ot sem.

Ez az egész pedig kiterjedt a Honor kütyüjeire is, hiszen korábban a Huawei leányvállalata volt, ám azóta már tulajdonoscsere történt, és a jelek szerint már bizonyíték is érkezett az ezzel járó változásra.

Hirdetés

A Honor német Twitter-oldala a jelek szerint megerősítette, hogy a gyártó következő androidos készülékén már gyárilag megtalálhatóak lesznek a Google szolgáltatásai. A bejegyzés sajnos azóta már eltűnt a közösségi oldalról, ám a GizmoChina még időben kiszúrta azt, így ismét kicsit okosabbak lehettünk.

Nyilván számítani lehetett arra, hogy a Huawei-től való eltávolodás következtében ismét megjelenhetnek a Honor mobiljain ezek az alkalmazások, de most úgy tűnik, végre hivatalos a dolog. Ez pedig értelemszerűen nagy löketet adhat a gyártó számára, hiszen így a termékeivel újfent jobb versenytársa lehet az olyan nagyágyúknak, mint a Samsung vagy a OnePlus.

Ti vásárolnátok Honor mobilt, ha elérhetőek lennének rá a Google szolgáltatásai?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.