Hirdetés

A Honor újra összeállhat a Qualcommal



|

A Huaweit sújtó embargók immáron nem érintik a céget, így az visszatérhet a legjobb telefonos lapkakészleteket készítő gyártóhoz.

Hirdetés

Az ősz egyik legnagyobb techipari híre volt, hogy a Huawei megválik a Honor almárkájától, ezzel az kikerülheti azokat a korlátozásokat, melyekkel Amerika megpróbálja visszaszorítani a kínai tech-óriás terjeszkedését. A kiválással a Honor előtt rengeteg lehetőség nyílik meg, így például ismét szövetségre léphet a Qualcommal.

China Business News értesülései szerint - melyek a Honorhoz közeli forrásoktól erednek - a két cég már el is kezdte az újbóli együttműködést. A Huawei alvállalataként eddig kénytelenek voltak a házon belül fejlesztett és legyártott Kirin lapkakészleteket a telefonjaikba építeni, most azonban ez megváltozik.

Hirdetés

Hatalmas előrelépést jelenthet ez a Honor számára, hiszen a Qualcomm a mobilos chipgyártók abszolút csúcskategóriáját képviseli, így a kínai vállalat számára megnyílik a lehetőség, hogy a Snapdragon 888-as lapkával szerelje legújabb csúcskészülékeit. 

Ha igaznak bizonyulnak az értesülések, akkor az együttműködés gyümölcsét talán már 2021-ben élvezhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.