Hirdetés

A HTC arany telefonja 4400 dollárba kerül



|

A Samsung és az Apple után a HTC is bemutatta aktuális csúcskészüléke arany változatát. Valódi, 18 karátos aranyból.

Hirdetés

Kitört az aranyláz a mobilgyártók között. A Samsung és az Apple után a prémium okostelefonjairól ismert HTC is bemutatta aktuális csúcskészüléke arany változatát. A tajvani gyártó versenytársaival ellentétben nem egy újabb pezsgőszínű telefonnal akarja kiszúrni a vásárlók szemét: a „fekete gyökerű zenét” népszerűsítő brit MOBO Awards tizennyolcadik születésnapjára készült öt HTC One készülékháza valódi, 18 karátos aranyból készült.

Hirdetés

A gyártó 2750 fontra (cca. 4420 dollárra) taksálja a Goldgenie aranyműves műhellyel közösen készített készülékeket. Kereskedelmi forgalomban sajnos nem lesznek kaphatók; ha valaki mindenáron arany HTC One-t szeretne a karácsonyfa alá, a Goldgenie oldalán nagyjából 3000 dollárért megrendelheti a 24 karátos változatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.