Hirdetés

A HTC kijött a One műanyag változatával



|

A HTC One E8 az M8 olcsóbb, színesebb, polikarbonát testbe bújtatott verziója. Az alumínium ház mellett több extrát, köztük az UltraPixel kamerát is feláldozták.

Hirdetés

A HTC kedden mutatta be nagy sikerű csúcskészüléke, a HTC One M8 „fröccsöntött” változatát.

Hirdetés

A gyártó nem csak a gyönyörű fémházat áldozta fel azért, hogy olcsóbban adhassa a készüléket: az UltraPixel kamerát a Desire 816-ból és a HTC One mini 2-ből ismert, 13 megapixeles fényképezőre cserélték, ugrott a másodlagos szenzor és az infravörös „varázsszem” is. Maradt viszont az Android 4.4 KitKatre épülő Sense 6 kezelőfelület, a BoomSound hangszórók és a Snapdragon 801-es processzor is.

HTC One E8: M8 UltraPixel kamera nélkül, polikarbonát házban
 

A HTC elsősorban az olyan feltörekvő piacokra szánja a több színben kapható, polikarbonát házas E8-at; Kínában már a hónap elejétől kapható lesz a dupla SIM-es változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.