Hirdetés

A HTC legvékonyabb mobilja lehet a Ville



|

Állítólag ez nem akadályozta meg a mérnököket a kétmagos processzor használatában.

Hirdetés

Szerencsénkre láthatóan nem apad a PocketNow informátorainak száma, az ismert portál pénteken a tajvaniak Ville kódnevű készülékéről publikált egy sajtófotót, és némi specifikációt. Értesüléseik szerint a jövő februárban megrendezendő Mobile World Congress-en bemutatásra kerülő, Ice Cream Sandwich-es eszköz a 7,9 milliméteres mélységével a HTC legvékonyabb okostelefonja lehet.

 


Ettől függetlenül nem kell tartani semmilyen átlagos számítási teljesítménytől, hiszen a pletyka szerint a lelkét egy új fejlesztésű, kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor adhatja, a bivalyerős egység 1,5 gigahertzes üzemi frekvencián ketyeghet.


A Ville 4,3 colos Super AMOLED érintőkijelzője 960×540 képpontosnak ígérkezik, a 8 megapixeles hátlapi kamerájával pedig elvileg 1080p-s videókat is lehet majd rögzíteni. Szokatlan jellegű információ, hogy a PocketNow szerint a telefon jövő áprilisban kerülhet kereskedelmi forgalomba, ám a konkrétan megcélzott piacokról sajnos nem szólt a fáma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.