Hirdetés

A Huawei 5 éven belül legyőzi az Apple-t és a Samsungot



|

Az ügyvezető szerint nem sok kell ahhoz, hogy a Huawei legyen a legnagyobb az okostelefonok piacán.

Hirdetés

A Huawei eddig is nagyra törően ment előre az okostelefonok piacán, azonban Richard Yu, a Huawei Devices elnöke és a fogyasztói csoport ügyvezetője szerint hamarosan nagy változások jönnek. 

Hirdetés

Yu szerint a Huawei két-három éven belül megelőzi az Apple-t a szektorban, öt éven belül pedig már a Samsungot is, és így a világ legnagyobb gyártójává válik az ágazatban. 

A Huawei jelenleg a harmadik legnagyobb gyártó a piacon, és 2015-ben nagyon komoly növekedést mutatott. A cég még ehhez képest is 35 százalékkal növelné az eladásait idén. 

A kínai vállalat szorosabbra fűzi az együttműködést az amerikai telekomszolgáltatókkal is - ez a Nexus 6P sikere után egész könnyű lesz. 

2015-ben a Huawei 53 százalékkal növelte az eladásait: a 104,1 millió okostelefon a globális piac 7,3 százalékát jelentette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.