Hirdetés

A Huawei gyártja a HP táblagépeit



|

A HP új Android táblagépei a kínai Huawei műhelyében készülnek.

Hirdetés

A nagy átalakításon és jelentős leépítésekén átesett HP ezúttal három új táblagépet készül piacra dobni. A MobileGeeks kiszivárgott információkra hivatkozva állítja, hogy az Android operációs rendszert használó tableteket a kínai Huawei gyártja, ám a hátlapjukon a kaliforniai cég logója lesz látható. A legkisebb modell, a 8 hüvelykes Slate 8 Plus 1.6 GHz-es Hisilicon Kirin 910 quad-core processzorral, 1GB memóriával, 16GB tárhellyel, Bluetooth 4.0 és opcionális 3G támogatással érkezik és rossz nyelvek szerint erősen a Huawei MediaPad M1-re emlékeztet.

 

Hirdetés

 

A 10 hüvelykes kategóriában mér 2 tabletet is találunk, a HP 10 Plus komoly 1920x1200 pixeles IPS kijelzővel, quad-core ARM Cortex-A7 CPU-val, 2GB RAM-mal és egy 5MP-es hátlapi kamerával emelkedik ki testvérei közül. A Slate 10 Plus a nevében rejlő extra szócska ellenére 1280x800 felbontású IPS-t vonultat fel HiSilicon quad-core processzor és választható 4G LTE társaságában, a Huawei MediaPad 10 Link+-hoz való hasonlatosság mellett. A hírek szerint mindhárom új HP táblagép az elkövetkezendő hónapokban kerül a boltokba középkategóriás áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.