Hirdetés

A Huawei P10 is február 26-án jöhet



|

Minden jel arra utal, hogy a P10 és a P10 Plus érkeznek a Huawei február 26-i rendezvényén.

Hirdetés

Az okostelefonok piacán igazán élénk hónapokra számíthatunk, a legtöbb idei zászlóshajó márciusban és áprilisban kerülhet a boltok polcaira. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyon sok mutatkozik majd be a 2017-es MWC-n. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy február 26-án látjuk meg az LG G6-ot, illetve a Nokia meglepetését. Most pedig az is kiderült, hogy a Huawei is aznap tart egy rendezvényt. 

Azt ugyan nem árulta el a Huawei, hogy miről, de a várakozások alapján a P10 és a P10 Plus mutatkoznak be. 

A Huawei P10 állítólag 5,5 hüvelykes kijelzőt kap QHD-s felbontással. A Kirin 960-as SoC-t egy Mali-G71 MP8 GPU kíséri majd, 6 GB RAM-mal és dupla hátlapi Leica kamerával. A P10 Plus abban tér majd el, hogy lekerekített szélű kijelzője lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.