Hirdetés

[Frissítve] A jövő héten jön a Windows 10 Mobile frissítése



|

Kedden indul az Anniversary Update terjesztése a kártyafüggetlen mobilokra.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update-tel párhuzamosan elkészült a Windows 10 Mobile Anniversary Update is, azonban eddig nem volt világos, hogy mikor kezdődhet meg a terjesztése. A Windows Central állítólagosan megbízható informátora szerint már nem kell sokat várni a frissítésre, a lehető legjobb esetben napokon belül telepíthetővé válhat a megfelelő készülékekre.


Hirdetés


A forrás szerint alapvetően két fázisban jön az Anniversary Update: 2016. augusztus 9-én a kártyafüggetlen mobilokra indulhat meg a terjesztése, majd 2016. augusztus 16-tól a szolgáltatóktól vásárolt mobilokon is feltűnhet a Windows 10 Mobile legújabb kiadása.



A Windows 10 Anniversary Update elméletileg az összes Windows 10 Mobile rendszerrel piacra került, vagy arra utólag frissíthetővé vált okostelefonra telepíthető lesz. Természetesen a fenti dátumok csak tájékoztató jellegűek; akár hetekig is eltarthat, mire az összes megfelelő készülék kijelzi az Anniversary Update telepíthetőségét.


Frissítés: sajnos mégsem érkezik meg a mai napon az Anniversary Update, még dolgoznak rajta a Microsoftnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.