Hirdetés

A képkezelésben erősít az Exynos 8895 lapkakészlet



|

A 3 GHz-es órajellel pletykált Exynos 8895 minden bizonnyal már a Samsung Galaxy S8-ban kap helyet.

Hirdetés

A Samsung Exynos 8890-es lapkakészlete dolgozik a Galaxy S7, a Galaxy S7 edge és a Galaxy Note 7 készülékekben - ha hinni lehet a pletykáknak, akkor pedig már a Galaxy S8 előrehozott bemutatóját fontolgatja a dél-koreai gyártó. 

Hirdetés

A Galaxy S8-ban értelemszerűen még erősebb hardver lesz, ami jelen esetben az Exynos 8895-ös SoC-t jelenti. A lapka az indiai Zaubán már felbukkant idén nyáron, és elvileg 10 nm-es gyártástechnológiával készül. 

Egy kínai jelentés szerint az Exynos 8895 3 GHz-es órajelen ketyeg majd, a képek feldolgozása pedig 70 százalékkal lesz gyorsabb. Ez arra utal, hogy a Galaxy S8-nál az eddiginél is nagyobb szerep jut majd a fotózásnak. 

A chipet úgy tudni, hogy alacsony energiahasználatra optimalizálják, a maximális fogyasztása nem lesz magasabb 5 wattnál. 

A lapkakészletet állítólag már a Geekbench-en is tesztelték, ahol 2301 és 7019 pontokat ért el az egy- és többmagos teszteken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.