Hirdetés

A kijelzőbe kerülhet a Surface Phone ujjlenyomat-olvasója



|

A mobilos Windows egyetlen megmentője lehet a Surface Phone, feltéve, hogy igazak a pletykák, és valóban piacra dobják.

Hirdetés

Bár statisztikailag még van élet a mobilos Windowsban, a gyakorlatban már kihalt a platform. Az Android és az iOS kettős uralma mellett már csak egy Surface Phone menthetné meg a rendszert, azonban a legoptimistább pletykák szerint is csak jövőre látunk belőle valamit - ha egyáltalán valaha megjelenik. 

Hirdetés

Remény persze van, és ezt erősíti az is, hogy a Microsoft előállt egy olyan szabadalommal, amelynél a kijelzőbe építik az ujjlenyomat-olvasót. 

A megoldás LCD és OLED paneleknél is működne, és laposabb készülékházat tenne lehetővé. Természetesen a szabadalmaztatott ötlet még messze nem kész termék, így egyelőre inkább csak elméletről van szó. 

A helyzetet tovább színesíti, hogy a nagy cégek előszeretettel szabadalmaztatnak különféle ötleteket anélkül, hogy valaha is szándékukban lenne alkalmazni azokat. 

A Surface Phone-ról az elmúlt időkben rengeteg verziót hallottunk, azonban az idő múlásával előfordulhat, hogy végül sosem jelenik meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.