Hirdetés

A középkategóriába is betörne összehajtható mobiljaival a Samsung



|

A csúcsminőséget képviselő Galaxy Z széria mellett a gyártó szélesebb célcsoport számára megfizethető modelleket is tervez.

Hirdetés

A Samsung közel egy éve dobta piacra topligás összecsukható okostelefon szériájának legutóbbi darabját, a Galaxy Z Flip3-at, amelynek utódjára még egy darabig várnunk kell, de a beszámolók alapján a Flip4 kiváló teljesítményre lehet majd képes.

A Galaxy Z széria tagjai azonban egyáltalán nem olcsók, ami korlátozza terjedésüket, ezért a középkategóriás okostelefonok piacára is betörne a gyártó összecsukható modellekkel.

Hirdetés

Egyes beszámolók szerint a Samsung a Galaxy A szériát bővítené az összehajtható készülékekkel, de a fejlesztések egyelőre kezdeti szinten állnak és a legkorábbi konkrét technikai adatokra még biztosan kell várnunk egy évet. A dél-koreai ET News értesülései alapján a Samsung két modellen is dolgozik. Az egyik hasonló dizájnt kapna, mint a Z Flip 3, a másik pedig inkább a Galaxy Fold megoldásait venné alapul. 

Az egyik legnagyobb kérdés a megjelenési dátum mellett természetesen az árazás, mivel ezek a telefonok a középkategóriát képviselnék és ebből kifolyólag szélesebb vásárlói kör számára lennének elérhetőek. Az ET News úgy tudja, mindkét új modell jelentősen olcsóbb lenne a nagyjából 1150 dolláros (kb. 440 ezer forintos) Galaxy Z Foldnál - az összecsukható Samsung telefonok vételárát 770 dollárra (kb. 293 ezer forintra) becsülik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.