Hirdetés

A közösségi oldalak megölik a szexet



|

A kutatók szerint a modern kütyüknek hála a britek sokkal kevésbé aktívak az ágyban.

Hirdetés

Ijesztő eredményeket publikált a University College London, a National Centre for Social Research és a London School of Hygiene and Tropical Medicine hármasa. A kutatásaik szerint a közösségi oldalak súlyos problémákat okoznak az ágyban az embereknél. A felméréseikben 15 000 brit szerepelt: a 16 és 44 év közöttiek havonta átlagosan ötször szeretkeznek. Ez a szám alacsonyabb a hattól, amit 1990-91-ben és 1999-2001-ben regisztráltak. 

Hirdetés

Az aktivitás csökkenése leginkább a modern kor jellemzőire vezethető vissza. Az egyik legnagyobb probléma a munkanélküliség és/vagy a túlhajszoltság miatti stressz, de komoly tényező még a mai technológia is. A hálószoba a gyakorlatban tele van tabletekkel és okostelefonokkal, ahol aztán ezeket twitterezésre, facebookozásra és levelezésre használjuk. 

A szakértők megemlítették még a lehetséges okok között az online pornót is, bár arra nem tértek ki, hogy ez pontosan milyen hatásokkal bírhat. Azt is megtudtuk, hogy míg az idősebbek 18-19 évesen kezdték átlagosan a szexuális életüket, addig a mai fiatalok ezt 16 évesen tették meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.