Hirdetés

A leggyorsabb androidos okostelefont ígéri az HTC



|

Újabb nagy ígéretet tett az HTC, remek kérdés, hogy mit tud majd a gyakorlatban az új csúcsmodell.

Hirdetés

Az HTC 10-hez a legutóbbi kedvcsináló az HTC Indiától érkezett, és a kapcsolódó fotón a készülék alja, valamint a kapacitív gombjai láthatóak. 

Hirdetés

A mellékelt tweetben az HTC azt mondja, hogy nem minden telefont gyártanak egyformára, majd a leggyorsabb és legsimábban működő androidos okostelefont ígéri. 

A gyártó új zászlóshajója április 12-én mutatkozik be hivatalosan. Addigra a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge, valamint az LG G5 is rengeteg felhasználót szerez magának, ami azt jelenti, hogy a piac egy része már elkötelezi magát a Samsung vagy az LG mellett, mire az HTC választási lehetőséggé lép elő. 

Az HTC nagyon sok mindent ígér az HTC 10-hez: világelső kamerát, csúcsminőségű boom-hangzást, stb. A gyártó egy olyan zászlóshajót szeretne, amellyel az egész mezőnyt maga mögé utasíthatja - a múltban viszont többször okoztak már csalódást az effajta ígéretei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.