Hirdetés

A legjobb alternatív mobilos böngészők



|

Lecserélnéd a gyári browseredet? Mutatunk néhány alternatívát!

Hirdetés

A nagysebességű mobilinternet hibátlan kihasználásának érdekében okostelefonjaink alapvető applikációi között kivétel nélkül találunk legalább egy gyári böngészőt. Androidos berkekben már egyre gyakrabban megfigyelhető az a jelenség is, hogy a frissen indított rendszeren akár több browsert is elhelyezett az adott gyártó.

Hirdetés

Azonban ha valaki nem lenne elégedett a pre-installált applikációkkal, esetleg unja már az egyre gyakrabban az alapértelmezett szoftverek között felbukkanó Chrome-ot, a különböző alkalmazásboltokból pillanatok alatt beszerezhet egy ízlésének megfelelő, sokszor extra funkciók tömkelegét kínáló szoftvert. A nagy gyártók böngészőit (Firefox, Chrome, Opera) valószínűleg mobilos környezetben is sokan használják, ezért mi most nem is ezeket kívánjuk bemutatni, inkább a kevésbé ismert fejlesztők termékei közül ajánlunk néhány remek alternatívát.

 

Dolphin Browser

 

Androidra és iOS-re is egyaránt elérhető a Dolphin Browser applikáció, melynek tudása a nagyokhoz hasonlóan pluginekkel bővíthető. Ezen kívül a szoftver hangvezérléses keresési funkciókat valamint különféle gesztusokkal is támogat, így a viszonylag kis méretű szoftver az egyik legjobb alternatívát jelenti a két platform usereinek.

Letöltési link: Android, iOS

 

Sleipnir

 

Egy igazi multiplatform mobilos browsert rejt a Sleipnir név, mely Android, iOS és Windows Phone alatt is tökéletesen működik. Az alapvető funkciókat az applikáció gesztusvezérléssel, valamint egy FavTab nevű kiegészítővel fejeli meg, mely lehetővé teszi, hogy akár több száz megnyitott ablak esetén is azonnal a kedvencként megjelölt lapra váltsunk.

Letöltési link: Android, iOS, Windows Phone

 

Exsoul Web Browser

 

Androidos felhasználók élvezhetik az Exsoul Web Browser nyújtotta extra böngészési funkciókat, melyek között megtalálhatjuk a különféle keresőmotorok támogatását és a beépített fordítót is. Ezek mellett offline olvasás céljából akár pdf-be is képes lementeni az aktuálisan látogatott oldalt az program.

Letöltési link: Android

 

Baidu Browser

 

Egyedülálló böngészési élményt kínál az Androidos felhasználók számára a Baidu Browser, melynek segítségével könnyedén lecsökkenthetjük a böngészési költségeinket, hisz a TextOnly mód választásával a látogatott oldalak képek nélkül töltődnek majd be. A NightMode nevű funkciót aktiválva pedig az oldalak szövegei szemkímélőbb kialakításban kerülnek megjelenítésre.

Letöltési link: Android

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.