Hirdetés

A Logitech Bluetooth mobil headset huzatban, szélben is jól hallható



|

A Logitech új taggal bővítette headset termékcsaládját: a Logitech Mobile Traveller Headset.

Hirdetés

A Mobile Traveller headset a vállalat szabadalmi elbírálás alatt lévő WindStop™ technológiáját alkalmazza, ami még nagy szélben vagy huzatban is tisztán kivehető beszélgetést biztosít. A Logitech új Mobile Traveller nemcsak a vezetékek kötöttségeitől szabadítja meg felhasználóikat, de szép külsőbe zárt, modern műszaki megoldást, sikkes, minden jóval felszerelt és megfizethető Bluetooth headsetet is jelent. A Mobile Traveller Headset kompakt kialakítású. Ezüstös alapszínét króm kiemelések tarkítják. Az eszköz pehelykönnyű – mindössze 17 gramm. Egyedi formájú és kényelmes párnázott fültámasza a külső fülnek támaszkodik, a gumírozott puha fülhallgató pedig kényelmesen és biztosan fogja körül a fület. A Logitech „flip clip” megoldásával könnyen átállítható jobb- és balfüles használatra is.

A headset alkalmazza a Logitech szabadalmaztatás alatt álló WindStop technológiáját. A szélzaj komoly problémát jelent a mobiltelefon-felhasználóknak. Még egy autó légkondicionáló ventillátora is megzavarhatja a mikrofont. A WindStop technológia olyan újítás, ami akusztikus gáttal veszi körül a mikrofont, így ki tudja szűrni a bosszantó szélzajt, és tisztán érthető beszélgetéseket tesz lehetővé még igen kedvezőtlen körülmények között is. A WindStop nemcsak hogy jobb minőségű szélzaj-védelmet biztosít a drága DSP (digitális jelfeldolgozó) megoldásoknál, hanem könnyebb is, és nem fogyasztja az akkumulátort.
A Mobile Traveller headset hét órányi folyamatos beszélgetést és akár 300 órányi készenléti időt biztosít. A készüléken elhelyezett hívás/fogadó gomb segítségével a headset a telefonkészülék kézbe vétele nélkül is használható. A Logitech Mobile Traveller Headset támogat néhány mobiltelefonba beépített szolgáltatást is, mint például a hangtárcsázás, a háromfős beszélgetés és a némítás. A Logitech Mobile Traveller Headset javasolt fogyasztói ára 12.700 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.