Hirdetés

A második legjobb mobilos kamera van a Nexus 6P-ben



|

Legalábbis a DxOMark által eddig elvégzett tesztek alapján.

Hirdetés

A Nexus 6P - és a Nexus 5X - egyaránt egy különleges, 12,3 megapixeles Sony fényképezőszenzorral kerülnek a piacra, amelynek a különlegessége, hogy a többi megoldáshoz képest jóval több fényt tud begyűjteni. 

Hirdetés

A Google szerint a képkezelő szenzort kompakt fényképezőgépekbe tervezték, és még soha nem került olyan dolog telefonokba, mint az IMX377-es szenzor. 

Az Android Marshmallow új kameraszoftverével együtt a Nexus készülékek végre a mobilos fotózás elit világába érhetnek. 

A DxOMark tesztjei szerint a Nexus 6P alacsony fényviszonyok mellett is nagyszerűen őrzi meg a részleteket, a mezőnyből a legjobban. 

A csapat tesztjei szerint a Nexus 6P a második legjobb a teljes mezőnyben, amit valaha teszteltek, és csak a Galaxy S6 ért eddig elé. Ez nem rossz eredmény, főleg, ha azt nézzük, hogy optikai képstabilizálás sincs benne. 

Hozzá kell viszont tenni, hogy sem az iPhone 6S Plust, sem az Xperia Z5-öt nem tesztelték még. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.