Hirdetés

A MasterCard nem tágít



|

Habár vetélytársa bejelentette, hogy kivonulhat a magyar piacról, a MasterCard nem szándékozik továbbállni.

Hirdetés

A MasterCard nem ment el szó nélkül a sajtóban megjelent hírek mellett, miszerint fő vetélytársa, a Visa a magyarországi piac elhagyását fontolgatja. Hemberger András, a MasterCard Europe igazgatója kiemelte, hogy a MasterCard fő feladata mindig is az volt, hogy jobb alternatívát kínáljon ügyfeleinek a társadalom számára költséges, a fogyasztók számára pedig nehézkes készpénzfizetéssel szemben. A MasterCard küldetése továbbra is az, hogy egy intelligensebb és biztonságosabb fizetési mód elterjesztésével harcoljon a készpénz ellen.

 


A MasterCard hazánkban népszerűségnek örvend a fogyasztók, kereskedők és a bankok körében is, ezt főleg annak köszönheti, hogy az elmúlt évtizedben a pénzintézetekkel együttműködve, folyamatosan vezette be Magyarországon is a legújabb elektronikus fizetési termékeket. A kártyatársaság jelentős szerepet vállalt a biztonságosabb EMV chipkártyák bevezetésében, 2009-ben aztán elindította érintésnélküli kártyaprogramját, a PayPass-t, majd nem sokkal később startolt a MasterCard Mobile fizetési alkalmazás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.