Hirdetés

A Microsoft több felhőt ad



|

A Microsoft megnövelte a OneDrive tárhely kapacitását. Mindenki megkapja.

Hirdetés

A felhőtárhely-szolgáltatás 2006-ban jelent meg, mikor az Amazon bemutatta az S3 nevű (Simple Storage Service) rendszert, és azóta rengeteg más cég, például a Dropbox indította el a saját oldalát. Eddig a Google Drive nyújtotta a legnagyobb online tárhelyet, de most a Microsoft felzárkózott mellé.

Hirdetés

Ugyanis a redmondi cég minden OneDrive használónak megnövelte a tárhelyét, 7 gigáról összesen 15 gigára. Az Office 365 előfizetők is jól járnak, ők egy terabájt felhőt kapnak, ez eddig csak az üzleti ügyfeleknek járt. Ezzel együtt a OneDrive előfizetés összegeit is csökkentette a Microsoft: a 100 gigás tárhelyért mostantól havi két dollárt, a 200 gigás tárhelyért havi 4 dollárt kell fizetni (az ötven gigás csomag meg is szűnt). Ezek rendkívül barátságos árak, 100 giga tárhelyért 470 forint nevetséges összeg. Akik eddig használtak OneDrive-ot, vagy Office 365-öt, rögtön láthatják a tárhely-növekedést, amint belépnek a fiókjukba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.