Hirdetés

A Mobil Show 2006 legjobbjai



|

Három rangos megmérettetést is tartogatott a múlt hétvége a Mobil Show 2006 résztvevői számára.

Hirdetés

A december első hétvégéjén megrendezett Mobil Csúcstalálkozó sokak számára hozott várt és nem várt ajándékot. A mintegy 14.000 látogatót vonzó eseményen több tucat nyeremény került kiosztásra a három nap alatt. A spontán nyeremények mellett a szervezők három verseny döntőjét is az esemény napjaira tartogatták. A www.mobilshow.hu weboldalt böngészők online szavazás keretében voksolhattak a szakmai zsűri által versenybe nevezett telefonokról és alkalmazásokról. A december 2-i díjátadó győztesei: - az év üzleti telefonja: Samsung SGH-D900 - az év multimédia díjasa: Nokia N93 - az év fashion mobilja: LG KG800 (Chocolate) - az év legjobb PDA-telefonja: T-Mobile MDA Vario II - a legnépszerűbb WAP-szolgáltatás: WLine chat - a legnépszerűbb WAP-játék: Foci Manager - a legnépszerűbb JAVA-játék: Doom
A Miss Mobil Show 2006 döntőjét az utolsó napon követhették figyelemmel a rendezvényre látogatók. A kizárólag MMS-ben jelentkezők közül két forduló után a legszebb 10 lánnyal ismerkedhetett meg a közönség. A zsűri, amelynek elnöke Pantl Péter, a CKM főszerkesztője volt, második udvarhölgynek Vágó Anikót, első udvarhölgynek Rénes Szilviát választotta. A Mobil Show 2006 Szépe Csókás Réka lett. A Mobil Show-n kerültek átadásra a 2. NOKIA Mobilfilm Fesztivál győzteseinek járó díjak is. A fesztivál nyertese Vadócz Péter lett Színes Európa című alkotásával, a közönségdíjat Takács Donát kapta Nyerni akarok! című kisfilmjével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.