Hirdetés

A mobilról vásárolgatás kora jön



|

Amerikában az ünnepekre leginkább már okostelefonról vásárol mindenki.

Hirdetés

Az Adobe előrejelzései szerint a mobilos vásárlás mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a mostani ünnepekkor már ez lesz a legkedveltebb bevásárlási forma.

Hirdetés

Most először az amerikaiak az online vásárlások több mint felét, 51 százalékát intézik majd mobilról. A tényleges megrendelések aránya az egész harmadát éri majd el, ami szintén nagy változás, eddig ugyanis hiába nézelődtek és választottak az emberek okostelefonról, a tényleges megrendelést inkább asztali gépről intézték. Ez a trend is megfordul a várakozások szerint. 

Az Adobe szerint a legjobb ajánlatokat 23 százalékban képernyőhirdetésekben szórják majd a kereskedők, 14 százalékban pedig a közösségi oldalakon. 

Természetesen most is sokkal többen vásárolnak majd iOS-es készülékről, mint androidosról - ez minden évben így van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.