Hirdetés

A Motorola Shamu lesz a Google Nexus 6



|

Ezúttal benchmark-eredmények árulkodtak a következő Nexus okostelefonról.

Hirdetés

A TechTastic felfedezése arra enged következtetni, hogy a következő Nexus készülék a Motorolától származik majd. A Nexus 6 okostelefon ezúttal Motorola Shamu kódnéven bukkant fel. Ezen kívül sajnos nem sokat tudni az eszközről, amit korábban már az LG-vel is hírbe hoztak. 

Hirdetés

A benchmark-eredmények mindenesetre arra utalnak, hogy az androidos okostelefon teljesítményben megközelítőleg a Qualcomm Snapdragon 801-es processzorával szerelt modellekkel versenyzik. Mindez azt jelenti, hogy a Nexus 6 nagyjából a Samsung Galaxy S5-tel és az HTC One M8-cal lesz egy ligában. 

Egyes feltételezések szerint a Nexus 6 Full HD-s kijelzőt kap, ugyanakkor hatalmas újdonságokra nem kell számítani. A Nexus sorozat általában nem tartogat úttörő megoldásokat, vélhetően az ár versenyképesen tartása miatt. A megjelenésről szintén nem sokat tudni, de a múltbéli szokásokat alapul véve talán az október és az Android L megjelenése lehet a befutó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.