Hirdetés

A Művészetek Völgyében is várják a mobilfilmeket



|

Hirdetés

A mobilrajongók kipróbálhatják a most megjelent Nokia N93-as multimédiás készüléket is. A Nokia NSeries támogatásával megrendezett első magyarországi mobilfilmfesztiválra a nevezéseket továbbra is várják a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon is. A magyarországi fesztivál fődíja egy Nokia N93 multimédiás komputer, mellyel DVD-hez mérhető minőségű filmet készíthető. A fesztiválra két témakörben lehet filmeket nevezni: a.) a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készített film, b.) bármely szabadon választott témában készített film. Műfaját tekintve a film lehet etűd, dokumentum, klip, reklám, akció, montázs, riport, videoblog, animáció, celebrity, kandi, lomográfia és bármi egyéb. A mobilfilmek maximális mérete 20 MB lehet és leadási határideje augusztus 4. péntek, 20.00. A filmeket beküldők közül a legjobbak a szakmai zsűri és a közönség díjait nyerik. A szakmai zsűriben többek között helyet foglal: Sándor Pál, Rudolf Péter és Szőke András. A Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál eredményhirdetése és díjkiosztója 2006. augusztus 5-én 18 órakor lesz Monostorapátiban, a Művelődési Házban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.