Hirdetés

A Nexusokra is jön a Google Assistant



|

A következő nagyobb androidos frissítéssel érkezik az asszisztens a Nexus 6P-re és a Nexus 5X-re.

Hirdetés

Az okostelefonok piacán az egyik legjobb digitális asszisztens ma a Google Assistant, amely a jelek szerint hamarosan a Nexus eszközökön is elérhetővé válik.

Hirdetés

A Google Assistant jelenleg kizárólag a Pixel és a Pixel XL készülékeken használható, a közeljövőben azonban a Nexus 6P-re és a Nexus 5X-re is felkerül. A jól értesült források alapján az Android következő nagyobb frissítése hozza el a funkciót a két okostelefonra. 

Az Android TV igazgatója, Sascha Prüter megerősítette ezzel párhuzamosan, hogy a Nexus Player is megkapja a funkciót. A dátuma ennek sajnos ismeretlen, ahogyan azt sem tudni, hogy a következő komolyabb frissítést az Android 7.1.2 vagy az Android 8 jelenti. 

Némi trükközéssel és türelemmel egyébként nem hivatalos módon már most is telepíthető a Google Assistant az okostelefonokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.