Hirdetés

A Nokia 3 új Bluetooth headset-et mutatott be a CES kiállításon



|

Hirdetés

Nokia Bluetooth Headset BH-800 A mindössze 9 grammos Nokia Bluetooth Headset BH-800 egyszerű és elegáns formája a kompatibilis mobiltelefon használatakor lehetővé teszi a szabad és kényelmes használatot. A két színben (kávéfekete és ezüstfehér) elérhető kiegészítőhöz tartozik egy opcionális, eltávolítható fülhallgató - mely mindkét oldalon használható, illetve egy pánt, mely segítségével egy kézzel mozgatható az eszköz. A headset maximum 6 óra beszélgetési és 160 óra készenléti időt tesz lehetővé. A be- és kikapcsoló, a hangerőszabályozó és a hívásfogadás gombok által egyszerűen kezelhetőek a hívások. Sőt, a hangfelismerő képességek lehetővé teszik a hívást vagy újrahívást anélkül, hogy érinteni kellene a mobil eszközt. A Nokia BH-800 a Nokia első vezeték nélküli headsetje, Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate (EDR) specifikációval.
Nokia Bluetooth Headset BH-900 Az elegáns Nokia Bluetooth Headset BH-900 kényelmes és ergonomikus fülhallgatóval rendelkezik, amely egyszerűen használható bármelyik fülön. Mivel támogatja mind a zajcsökkentő, mind a visszhangkiiktató képességeket, kiváló hangminőséget biztosít még zajos környezetben is. A maximum 8 óra beszélgetési, illetve 180 óra készenléti időt biztosító headset kiváló vezeték nélküli megoldás a hosszú beszélgetésekhez is. A 13 grammos headset támogatja a Push to talk over Bluetooth wireless technológiát.
Nokia Bluetooth Headset BH-200 A Nokia Bluetooth Headset BH-200 egy egyszerűen kezelhető vezeték nélküli headset, kényelmes fülhallgatóval és funkciógombokkal. A 14 grammos tartozék kiegészíti a Nokia Bluetooth headset trióját, elsősorban felhasználóbarát funkcionalitásával, illetve az egyszerűségével. A maximális beszélgetési idő 5 és fél óra, míg a készenléti idő elérheti a 150 órát. A Nokia Bluetooth Headset BH-800 és BH-200 előreláthatólag 2006 első negyedévében kerülnek kereskedelmi forgalomba, míg a Nokia Bluetooth Headset BH-900 a 2006-os év második negyedévére várható. A kiskereskedelmi árak (adók nélkül) előreláthatólag 140, 55 és 100 dollár között alakulnak majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.