Hirdetés

A Nokia N80 2006 legjobb képkezelő készüléke



|

Hirdetés

A díj a Nokia N80 iparágvezető szolgáltatáskínálatát ismeri el, amely a jelenleg kapható készülékek között az egyik legnagyobb teljesítményt biztosítja. A Nokia N80 a többféle funkciót egyetlen, gyönyörűen megtervezett készüléken belül kínáló, nagy teljesítményű multimédiás számítógépeket felsorakoztató Nokia Nseries sorozat tagja. A Nokia Nseries termékekkel az emberek a kinyomtatható minőségű fényképek készítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, és az internet böngészésén át a menet közben történő tévézésig mindent egyetlen készüléken érhetnek el.
A multimédiás számítógépek ráadásul pillanatok alatt csatlakoztathatók az internetre, így a felhasználók a rendelkezésre álló mobil szélessávú kapcsolaton, például WLAN-on vagy 3G-n keresztül kommunikálhatnak és oszthatják meg élményeiket egymással, vehetnek részt internetes közösségekben, és férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz. A TIPA az európai fotós és képkezelési magazinok független, nonprofit szervezeteként alakult 1991-ben. 12 országból származó 31 tagjával jelenleg a fotós és képkezelési magazinok legnagyobb európai sajtószervezete. A TIPÁ-ba tartozó magazinok szerkesztői minden évben megválasztják a legjobb európai fotós és képkezelési termékeket. A TIPA díjátadó ünnepségét idén a Photokina 2006 nyitónapján Németorszában, Kölnben rendezik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.