Hirdetés

A Nokia szeptember 26-án mutathatja be a Lumia 1520-at



|

A hathüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel szerelt, phablet a kiszivárgott információk szerint gusztusos polikarbonát borítást és egy 5, illetve egy 16 megapixeles kamerát kapott.

Hirdetés

A Nokia hivatalosan egyelőre nem jelentette be, mikor fogja bemutatni legújabb Windows-telefonját, a Lumia 1520-at, de a The Verge szerint valószínűnek tűnik, hogy a rég várt rolloutra szeptember 26-án, a cég 10,1 hüvelykes, Windows RT-t futtató „Sirius” tabletjének bemutatásával egy időben kerül majd sor. A lap spekulációját az Eveleaks értesülései is megerősítik, amelyek szerint a gyártó még ebben a hónapban bemutatja az új készüléket.

A Lumia 1520-ról rengeteg információ szivárgott ki az elmúlt hónapokban. A hírek szerint a phablet hathüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt, polikarbonát borítást és 5 megapixeles előlapi, illetve egy 16 megapixeles kamerát kapott.

Hirdetés

A készülék a Microsoft Windows Phone 8 operációs rendszerének legújabb változatával érkezik: a szoftver a képernyő elforgatásának tiltása mellett az 1080p-s felbontást is támogatja és egy vadonatúj, kifejezetten az úrvezetőknek szánt profil, a „Driving Mode” is került bele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.