Hirdetés

A OnePlus 2-ra is lesz CyanogenMod



|

Hamarosan új lehetőségeket kapnak a OnePlus 2 készülékek tulajdonosai.

Hirdetés

A OnePlus One korábban még CyanogenModdal érkezett, és a ROM fejlesztője, Kirk McMaster szerint épp ez a szoftver vezetett a OnePlus sikeréhez. 

Hirdetés

Nem sokkal később viszont a Cyanogen aláírt egy megállapodást, ami miatt kizárólag Micromax eszközökön lehetett rajta Indiában. Itt viszont a OnePlus is terjeszkedett, és ez végül gondokhoz, sőt, a OnePlus One átmeneti betiltásához vezetett. 

A OnePlus a helyzetet egy saját rendszerrel oldotta meg, ami az aktuális modellen is futó OxygenOS lett. A Cyanogen ennek ellenére minden OnePlus One-t frissített a Lollipop-alapú CM12-re. 

A OnePlus 2 már OxygenOS rendszerrel érkezett, viszont a felhasználóknak hamarosan új lehetőségeik is lesznek. 

A jelek szerint egy rootolás után (ez sajnos garanciavesztéssel járhat) telepíthető lesz a Cyanogen ROM-ja. Ami azt illeti, az Android 5.1-re építő CM 12.1-et és az Android 6.0-ra alapozó CM 13-at is fel lehet majd tenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.