Hirdetés

A Pannon áttér az újrahasznosított papírokra



|

Hirdetés

Ennek részeként a Pannon dolgozói augusztustól fokozatosan áttérnek az újrahasznosított papírok és a környezetbarát nejlon- és papír táskák használatára. Az újrapapír használatával egy tonna esetén megmentünk 17 fát, megtakarítunk 4100 kWh elektromos energiát, 26500 liter vizet, valamint 27 m3-rel kevesebb szemét kerül lerakóba. A papírokon vízjel mutatja a kezdeményezés szlogenjét: közel a környezethez. Az újrapapír használata mellett a Pannon a napi munkavégzésben is csökkenti a papír használatát az elektronikus alkalmazások további bővítésével. A dolgozók által használt újrapapír mellett ezentúl természetazonos anyaggá lebomló nejlon tasakokat használ a Pannon, ősztől pedig a papírtáskák is környezetbarát megoldással készülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.