Hirdetés

A Qualcommnak is van már dupla kamerája okostelefonokhoz



|

Alacsony fényviszonyok mellett is remekel majd a Snapdragon 820 és 821 mellett bevehető Clear Sight rendszer.

Hirdetés

Az okostelefonok világában a dupla kamera lett az idei nagy újítás - van olyan gyártó, amelyik a második, fekete-fehér szenzorra esküszik, van, amelyik az optikai zoomra. 

Hirdetés

A legtöbb vállalat még nem állt elő a saját elképzelésével. A Qualcomm mindenesetre most látta elérkezettnek erre az időt, így bemutatta a Clear Sight rendszerét, ami bármilyen Snapdragon 820 vagy 821 processzort tartalmazó készülékben bevethető. 

A Clear Sight két kamerával dolgozik: az egyik színes szenzort, a másik fekete-fehéret alkalmaz. Ez utóbbi háromszor több fényt képes rögzíteni, mint a színes. Az adatok kombinálásával a valódi kép színes lesz, de alacsony fényviszonyok mellett jobb, mint az eddigi eredmények. 

A rendszer a Spectra képjelprocesszorra alapoz, ezért szükséges a legerősebb Snapdragon 820 vagy 821. Azt sajnos nem tudni, hogy mikor jelenhetnek meg az első olyan készülékek, amelyek már erre az új technológiára építenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.