Hirdetés

A Razer megveszi a Nextbitet



|

Ez persze lassan, de a Robin végét is jelenti. A Nextbit mindenesetre független marad.

Hirdetés

A Nextbit egy viszonylag fiatal cég, amelyet a Robin okostelefonjáról ismerhettünk. Most csatlakozik a Razerhez, a gamertermékekkel foglalkozó vállalat ugyanis felvásárolta. 

Hirdetés

A Razer szerint a felvásárlás már a múlt hónapban lezajlott, de a pénzügyi részleteket nem tették közzé. A Razer részeként a Nextbit továbbra is független egység marad, és egyedi mobilos dizájnt és élményt tervez. 

Azokat sem hagyja cserben a Nextbit, akik megvették a Robint. A készüléket garanciálisan még 6 hónapig támogatják, a szoftverfrissítéseket pedig 2018. februárig biztosítják. A készülék forgalmazása mindenesetre leállt. 

A Razer és a Nextbit hivatalosan egyelőre nem tervez új okostelefonokat. Bár Razer márkanevű mobilra nem számíthatunk, a jelek szerint Nextbit modellekre igen - már csak várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.