Hirdetés

A Samsung átállna WiMAX-ra



|

Teljes WiMAX portfóliót mutatott be a Samsung a Mobile World Congressen.

Hirdetés

Az ASN összetett technológiai rendszer, melynek lényege, hogy jól menedzselhető és teljes lefedettséget illetve folyamatos átmenetet biztosít a meglévő mobiltelefon (GSM) hálózatokkal, vagyis simán átállhatunk majd vele WiMAX-ra, illetve a két hálózat között észrevétlen a váltás.

 

Az ASN szabványon belül, a Samsung több eszközt, mint például az USB hardverkulcsot, PC-kártyát, CPE-t, PDA-t, UMPC-t, PMP-t és laptopot is bemutat, amelyekkel teljes Mobil WiMAX portfoliót biztosít az üzleti szolgáltatóknak.


Ezekkel a Mobil WiMAX megoldásokkal a Samsung megmutatja, hogyan lehetséges az egyszerű átállás az Alcatel Lucent GSM és a Samsung Mobile WiMAX hálózata között. A Samsung kettős módozatú mobil készülékének használatával a felhasználók például megtapasztalhatják a problémamentes videó lejátszást, miközben hálózatot váltanak, azaz Mobil WiMAX-ról GSM-re. Ez a tény üzleti szempontból is növeli a Mobil WiMAX jelentőségét főleg azokon az európai piacokon, ahol a GSM technológia jelentősen lefoglalja a mobil hálózati rendszereket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.