Hirdetés

A Samsung és az Apple nyakában a Huawei



|

100 millió okostelefont szállított le idén a Huawei.

Hirdetés

Az utóbbi időben már látható volt, hogy a Huawei egyre nagyobb szereplő az okostelefonok piacán. Mennyire? A harmadik negyedévben már 7,4 százalékos részesedése volt a piacon. 

Hirdetés

A gyártó természetesen egy nagy mérföldkövet ünnepelhet. A Huawei az idei évben 100 millió okostelefont szállított le. 

Ez egy olyan rekord, amelynek köszönhetően a Huawei a Samsung és az Apple nyakán liheg, és a harmadik legnagyobb gyártóvá vált a kategóriában. 

Bár a 100 milliós darabszám nagyobb részét feltehetően az olcsóbb készülékek teszik ki, és nem a P8 vagy a Mate S, de azért nagyon figyelemreméltó az eredmény. Ezzel tovább szilárdult a Huawei előnye az olyan riválisaival szemben, mint a Xiaomi vagy a Meizu. 

A márka megítélését sokat javította idén a csúcskategóriás Nexus 6P is, amely igazán remekül sikerült, és az eddigi legjobb Nexus okostelefon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.