Hirdetés

A Samsung és az LG is zafírüveget akar



|

Úgy tűnik trendteremtő az Apple igyekezete a zafírüveg használata terén.

Hirdetés

Az Apple gyakorlatilag az első gyártó, amely annyira komolyan gondolja a zafírüveg használatát, hogy korlátozott mennyiségben, de már gyártja is azt az egyik új arizonai üzemében. A zafírüveg egy része az iPhone 6-ra kerülhet, a többi a talán valósággá váló iWatch okosórára. Úgy néz ki, hogy az Apple törekvéseit most többen is megirigyelték. 

Hirdetés

Koreai értesülések szerint a Samsung és az LG egyaránt komolyan érdeklődnek a technológia iránt, azt követően, hogy az Apple-nek eddig sikerei vannak azzal. Korábban a két gyártó a magas gyártási költségek miatt vetette el a zafírüveg ötletét az okostelefonjaikon, most azonban felkeresték a gyártókat, is mintákat kértek tőlük. 

A döntésük megfordítására állítólag azért van szükség, mert az iparág trendje egyszerűen erre kényszerítheti őket. A zafírüveg kulcsfontosságú lehet az iWatch okosóránál is, teljesen karcállóvá téve a viselhető kütyüt. Az iPhone-nal kapcsolatos legutóbbi jelentések szerint az iPhone 6-ból csak az erősen prémium, méregdrága modell kapna ilyen bevonatot a kezdeti limitált hozzáférhetőség miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.