Hirdetés

A Samsung is felboncolta a Galaxy S7-et



|

A gyártó minden részletet megmutat a csúcskészülék belsejéről.

Hirdetés

Miközben egyesek szórakozásból szedik darabokra a Galaxy S7-et, addig nem is olyan régen az iFixit azért tette ugyanezt, hogy a javíthatóságot vizsgálja. A Samsung úgy döntött, saját boncolást tart, és bemutatja a csúcskészülék részleteit. 

Hirdetés

A Samsung ezért lépésről lépésre mutatja be a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge egyes alkatrészeit. 

Említést tettek a folyadékhűtésről is, ami egy réz hőcső, benne egy kevés folyadékkal a hőmérséklet csökkentése érdekében. Ez elsősorban az erőforrásigényes appoknál, például a játékoknál nagy pozitívum. 

Az idei széria alkalmából van továbbá egy új verzió az Over the Horizonból is. Ezúttal a Dirty Loops felel a remake-ért, és a megújulás jegyében most először szöveg is van. A Samsung reményei szerint így még ragadósabb lesz a dallam. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.