Hirdetés

A Samsung június 12-én mutathatja be az új Galaxy Tabokat



|

A New York-i Madison Square Gardenben tartott esemény komolyabb meglepetésekkel is szolgálhat.

Hirdetés

A Samsung csütörtökön reggel jelentette be, hogy június 12-én egy nagyszabású sajtóesemény keretében új termékeket mutat be. A Galaxy Premiere 2014-en várhatóan a cég legújabb, többféle színben legyártott Galaxy Tab tabletjei debütálnak majd – legalábbis erre utal a meghívón olvasható „Tab into color” szlogen.

Hirdetés

A Tab termékvonalba hagyományosan a Samsung olcsóbb, gyengébb teljesítményű táblái tartoznak, de mivel a jövő havi rendezvényt a meglehetősen exkluzív helyszínnek számító New York-i Madison Square Gardenben tartják, könnyen meglehet, hogy a gyártó izgalmasabb újdonságokat is tartogat a számunkra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.