Hirdetés

A sebességre és az erőre koncentrál a Galaxy S7



|

Úgy néz ki, hogy marad a bevált dizájn, és minden más tekintetben fejlődik a Galaxy S7.

Hirdetés

Dél-Koreából származó jelentések szerint a Samsung a Galaxy S7-nél megtartaná a Galaxy S6 bevált dizájnjegyeit, így külsőleg nem lehet komolyabb változtatásokra számítani. Ennek ellenére persze merőben új lesz a következő csúcsmodell. 

Hirdetés

A gyártó állítólag a teljesítményt akarja nagyban fejleszteni, valamint a kijelző minőségét és a kamerát még tovább javítani. 

A Samsung jelenlegi álláspontja szerint a vakító dizájn helyett többre értékelik a vásárlók a jó árazást és az erős hardvert. A Galaxy S7-be az Exynos 8890 SoC kerül majd, míg az amerikai és kínai verziókba a Snapdragon 820. 

Egyes pletykák szerint a Samsung előrehozza a Galaxy S7 bemutatóját, már januárra. Mások szerint maradnak az MWC előtti időszaknál. 

A Galaxy S7 mindenesetre egyik forgatókönyv mellett sincs már túl messze, és ha minden jól megy, még február végéig bemutatkozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.