Hirdetés

A Sony az üzemidővel piszkálja az Apple-t



|

A Sony és a Samsung is odaszúrt az új iPhone-nak az akku miatt.

Hirdetés

Sok újdonságot hozott az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus, azonban vannak dolgok, amik nem változtak. Ami azt illeti, az akkumulátor valószínűleg még kisebb is lett mindkettőben. Üzemidőben azért a hatékonyabb chip miatt nincs visszaesés. 

Hirdetés

Amennyiben az idei iPhone-ok tényleg nem fejlődtek üzemidő terén, akkor bizony messze nem tartoznak a mezőny éléhez ilyen szempontból. 

A Sony ennek kapcsán úgy döntött, hogy a Sirit kérdezi meg róla, mi a helyzet az üzemidővel. A cseles kérdéssel az volt a gyártó célja, hogy felhívja rá a figyelmet: az Xperia Z5, a Z5 Compact és a Z5 Premium egyaránt sokáig húzzák egy feltöltéssel. 

Ami azt illeti, a Sony ígéretei szerint a 2 nap sem probléma. 

Nem tudta kihagyni a kritikát a Samsung sem. Amellett, hogy a Samsung készülékei gyorstöltéssel segítenek sokkal hamarabb leszakadni a konnektorról, gyárilag támogatják a vezeték nélküli töltést is (Galaxy Note 5 és Galaxy S6 edge+). A kettőből az Apple kütyüi egyiket sem tudják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.