Hirdetés

A Sony Ericsson K510i kompakt és modern 1,3 megapixeles kameratelefon



|

Hirdetés

A Sony Ericsson eddigi legkisebb és legkedvezőbb árú 1,3 megapixeles kameratelefonja igazán jó minőségű képeket nyújt. A fényképezőgép külön exponálógombbal, 4x digitális zoommal és külön megvásárolható, valódi fényképezőgép-vakuval (MXE-60) rendelkezik. A 262 ezer színű TFT kijelző megkönnyíti a jó minőségű képek dátum szerinti sorba rendezését. Mielőtt megosztanánk képeinket, még érdekesebbé tehetjük olyan egyszerű hatásokkal, mint például a kép torzítás, a szépia, vagy akár panoráma képet készíthetünk igen egyszerűen. A mobil iroda tevékeny részeként a K510i készüléket külső antenna csatlakozóval is felszerelték, amely a Bluetooth kapcsolatot is támogatja.
Az alapcsomag tartozéka az USB kábel, továbbá a készülék képes az iparági szabvány push email szolgáltatására is, továbbá kiváló készenléti és beszélgetési idővel büszkélkedhet. A készülék új számítógép-szinkronizálási szoftvere naprakésszé teszi tulajdonosát , mivel a alkalmas a PC-re telepített Outlook alkalmazás adatait a mobiltelefonon tárolt információval szinkronizálni.
A telefon éjfekete és bíbor színben kapható; a hozzáillő külön megvásárolható HBH-PV705 Bluetooth headsettel. A hosszúkás vonalvezetésű készülék minden alkotórésze már messziről kiváló minőséget sugall. Természetesen StyleUp cserélhető elő- és hátlapok szintén kaphatók hozzá. A Sony Ericsson K510i készüléke háromsávos GPRS-telefon, amely 2006 második negyedéve folyamán lesz kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.