Hirdetés

A T-Mobile-osok egyre több országban videotelefonálhatnak



|

Hirdetés

A legtöbb roaming partnerrel rendelkező legnagyobb hazai mobilszolgáltató előfizetői 3G készülékükkel a T-Mobile ügyfelei által leginkább látogatott 10 európai ország többségében, - köztük a legnépszerűbb nyaralóhelyeken - már élvezhetik a 3G kínálta előnyöket. Így a WAP-on vagy az interneten keresztül gyorsabban férhetnek hozzá az információkhoz és a videotelefonálás segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatják meg élményeiket szeretteikkel, ismerőseikkel. Emellett a t-zones 3G WAP-portálon keresztül a Mobil Tv szolgáltatásnak köszönhetően külföldön járva több hazai televíziós csatorna műsorába is betekinthetnek. A 3G szolgáltatás jelenleg 24 európai országban érhető el és a T-Mobile már most ezen államok több mint felében, összesen 18 partnerhálózaton biztosít barangolási lehetőséget.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.